Schrijf jezelf en enkele collega's in voor de jaarlijkse Teamtrophy en word het sportiefste bedrijf van Deinze
< TERUG NAAR OVERZICHT

Teamtrophy_2022_website-afbeelding.png

De inmiddels gekende Teamtrophy van Deinze Industrie vzw strijkt ook dit jaar neer in de Brielmeersen! Neem het samen met collega's op tegen andere bedrijven uit de regio en bemachtig de begeerde titel van meest sportieve onderneming

Op zaterdag 27.08.2022 zullen verschillende bedrijfsteams vele leuke activiteiten uitvoeren op het sportterrein van Teamadventure in de Brielmeersen. Het sporten start om 14u en de trofee-uitreiking vindt plaats om 18u. Maar wees gerust, de opdrachten zijn laagdrempelig en bedoeld voor iedereen. Het beste sporttalent hoef je niet te zijn, het samenwerken en plezier beleven met collega's is wel een must! Je mag ook één extra collega per team van 4 meebrengen, zodat er eventueel per proef eens kan gewisseld worden.

Waarom zou je als bedrijf een sportteam willen inschrijven? Omdat het een fantastische manier is om andere ondernemingen uit de regio te leren kennen + het is de ideale teambuildingsdag voor jouw medewerkers, zonder het organisatiewerk.

Je vindt hier een A4-affiche om ad valvas of in de koffiehoek van het bedrijf op te hangen, zodat meer mensen dit tof event leren kennen.  Dank om het te printen en op te hangen!

Inschrijven kan tot 20 augustus 2022 via dit online inschrijvingsformulier. Elk bedrijfsteam moet 4 personen bevatten en de kostprijs per team is € 200. Inbegrepen in die prijs zijn 2 drankjes en 2 burgers aan de foodtruck en een pakje friet van Agristo. Meerdere teams per bedrijf zijn zeker mogelijk.

De namen van de deelnemers kunnen aangepast worden tot de week voordien, gewoon even mailen naar info@deinzeindustrie.be.

Nog meer bewijs nodig van een spetterende sportdag vol plezier en teamworkBeleef hier de vorige editie en geniet van het enthousiasme van de teams!