NETWERKEN

Jammergenoeg afgelast wegens covid:

motivatie-ondernemersavond met Sven Nys.

DeinzeIndustrie_FB_Event_1200x628.jpg

Schrijf je in voor de Motivational 2022 met Sven Nys!

Op woensdag 8 december organiseert Deinze Industrie vzw een motiverende ondernemersavond als antwoord op de coronacrisis. En dat met niemand minder dan Sven Nys!

Op enkele uitzonderingen na zat het ganse bedrijfsleven het laatste anderhalf jaar op de corona-rollercoaster. Bepaalde bedrijven konden zich al grotendeels herpakken, anderen ondernemen nog verder met de handrem op, al dan niet wegens nog nasleep van corona. Eén zaak is zeker: de crisis zal sowieso nog jaren nazinderen. We hebben extra collectieve krachten nodig.

Stevige shot ondernemerszin

Door zijn skills, inzichten en attitude begeestert Sven Nys ondernemers en geeft hij nieuwe inzichten. Nieuwe moed. En het gaat verder dan enkel parallellen tussen topsport en ondernemen voorstellen. Het gaat over no-nonsense aanpak, het beste halen uit jezelf, mentaal sterker worden en altijd focussen op de toekomst. Dat doen we ook die avond. Veilig en stijlvol en op een beter 2022.

Praktisch

Vooraf inschrijven is verplicht en dat voor vrijdag 26 november 2021. Inschrijven kan zowel voor bedrijven uit regio Deinze als daarbuiten (maximaal 2 personen toegelaten per bedrijf) en voor sympathisanten. Er worden voor dit event 150 mensen toegelaten in de kapel van Leiepoort Sint-Hendrik (zaalcapaciteit is 220) € 45 (incl. btw) per persoon. First in, first served. 

Programma

- Onthaal om 19.30u met drank en fingerfood.
- Motivational met Sven Nys start om 20u met mogelijkheid tot vragen nadien.
- Netwerkreceptie rond 21.30u met dessertbuffet en drank. Om samen te klinken op een succesvol 2022!

Bestel hier je ticket(s)

Zet je op aanwezig via ons Facebook-evenement


TeamTrophy_Pers_Pt2_4_van_7.jpg

Deinze Industrie Teamtrophy 2021 was een succes!  23 teams gaven het beste van zichzelf ! Dit was een middag vol positief en sportief ondernemerschap!  

De Deinze Industrie Team Trophy 2021 zit er op, en wat een top editie!

Hartelijk dank aan alle bedrijven, jullie waren stuk voor stuk fantastische teams. Het was een plezier om nog eens allemaal ongedwongen en sportief samen te kunnen zijn. 

Er streden maar liefst 23 teams voor de titel 'sportiefste bedrijf in Deinze'.

Deelnemen is absoluut belangrijker dan winnen maar toch nog eens een extra chapeau aan B & D InsuranceLootens en 
KBC Deinze - voor het veroveren van de podiumplaatsen!

Alle beelden  vinden jullie hier én geniet mee van deze supertoffe video hier. Neem gerust de beelden af en verspreid ze via jullie sociale mediakanalen. 

En zet het alvast in de agenda voor volgend jaar : de Deinze Industrie TeamTrophy 2022 - de laatste zaterdag van augustus!beeld_DI_IT_4.jpg

Deinze Industrie zamelt structureel laptops in voor kansarme kinderen

Deinze Industrie vzw, de koepelorganisatie van alle bedrijven in Deinze, heeft in de coronaperiode in 2020 op korte termijn oude laptops bij bedrijven verzameld voor kwetsbare lagere schoolkinderen. Door COVID-19 vielen ook zij terug op afstandsonderwijs online, maar helaas hebben niet al deze jongeren een computer thuis. Er werden in 2020 twee acties opgezet, gezien de hoge nood.  Er konden 61 kinderen uit kansarme gezinnen geholpen worden.

Gezien de werking rond het in de markt zetten en het correct bezorgen aan de juiste mensen is opgezet én de nood nog hoog is, maar Deinze Industrie van deze actie een structurele actie.  Ook in het voorjaar 2021 werd IT opgehaald en aan in september 2021 25 gezinnen bezorgd.  Zodoende is reeds IT aan 86 kansarme gezinnen bezorgd. Dank aan de bedrijven die dit schenken aan dank aan VTI Deinze om alle IT te cleanen en gebruiksklaar te maken met alle besturingssystemen.  De welzijnsschakels zorgen ervoor dat de IT op de juiste bestemming komt.  Zodoende helpen de ondernemers de digitale kloof te verkleinen en helpen ze jongeren met een toegang tot het onderwijs.  Een toegang tot het onderwijs betekent een veel grotere kans tot een job.  Jobs, die momenteel moeilijk ingevuld geraken.  Zo goed als alle bedrijven zoeken momenteel werknemers, in alle sectoren en in allerlei functies.  Elke actie kan van nut zijn om hierbij te helpen.

Regionale televisie AVS maakte een bondige, sterke reportage over deze actie.

Hoe kan je als bedrijf helpen?
  • In jouw bedrijf heb je oude, maar nog werkende laptops die niet meer ingezet worden
  • Meld je aan bij info@deinzeindustrie.be en vermeldt over hoeveel laptops het gaat, de levering of afhaling wordt geregeld
  • Wipe de harde schijf; haal bedrijfsgevoelige informatie af van de laptops; tot op niveau van de fabrieksinstellingen: basissoftware Windows (indien nodig kan VTI Deinze verder instaan om alle bedrijfsinformatie te verwijderen)
  • VTI Deinze zal nog eventuele data verwijderen en reinigen:
    • Afhankelijk van het aantal computers wordt een cleane Windows 10 geïnstalleerd (VTI Deinze zal navragen of de volume licentie van Windows 10 uitzonderlijk mag ingezet worden)
    • Office installeren zonder licentie is mogelijk (activering kan met login van de basisschool)
    • Voor het gebruik van internet kunnen scholen codes bekomen bij Proximus en Telenet voor gratis internet voor leerlingen zonder internet
Gerichte verdeling via welzijnsorganisaties

Het is belangrijk dat de laptops bij de juiste mensen terecht komen, bij zij die er meest nood aan hebben.  Daarom gebeurt de verdeling via 3 welzijnsorganisaties die nauw samenwerken met het Sociaal Huis van stad Deinze en de noden in de markt kennen: de Zonnebloem in Nevele, vzw Contactcentrum Deinze (Voedselbank) en De Regenboog Deinze.

De verdeling gebeurt jaarlijks in september, bij de start van het nieuwe schooljaar.


Persartikel 1 | Persartikel 2
 
Contact en bijkomende informatie: Deinze Industrie vzw – coördinatie Yannic
Demeyer – info@deinzeindustrie.be – 0497 480 657.


Nieuws over de netwerking