NETWERKEN

Schrijf jouw medewerkers in voor een supertoffe teambuilding in Deinze!

De inmiddels gekende Teamtrophy van Deinze Industrie vzw strijkt ook dit jaar neer in de Brielmeersen! Neem het samen met collega's op tegen andere bedrijven uit de regio en bemachtig de begeerde titel van meest sportieve onderneming van Deinze

Op zaterdag 26.8.2023 zullen verschillende bedrijfsteams vele leuke activiteiten uitvoeren op het sportterrein van Teamadventure in de Brielmeersen. Het sporten start om 14u en de trofee-uitreiking vindt plaats om 18u. Maar wees gerust, de opdrachten zijn laagdrempelig en bedoeld voor iedereen. Het beste sporttalent hoef je niet te zijn, het samenwerken en plezier beleven met collega's is wel een must!

Wil jij jouw collega's enthousiasmeren?  Dan vind je een uitnodiging via deze link. Hang deze A4 in de koffiehoek of aan de kopieermachine en doe mee met jouw collega's aan dit supertof event!

   

DI_FB-omslag_Teamtrophy_2023_v2.png

 
Wat mag je verwachten? Geniet van een leuke namiddag in de Brielmeersen met sportieve ambiance en breng jouw collega's, vrienden of familie mee zodat ze kunnen supporteren!
 
Maar omdat beelden meer zeggen dan woorden, vind je hier de toffe foto's en sprekende aftermovie van de vorige editie.

Waarom zou je als bedrijf een sportteam willen inschrijven? Omdat het een fantastische manier is om andere ondernemingen uit de regio te leren kennen + het is de ideale teambuildingsdag voor jouw medewerkers, zonder het organisatiewerk.
  
Inschrijven kan via deze link en dat tot 15 mei 2023. Elk bedrijfsteam mag 4 tot 6 personen bevatten en de kostprijs per team is € 200. De namen van de teamleden hoeven niet vooraf te worden gemeld, gewoon het aantal teamleden vermelden is voldoende. Inbegrepen in die prijs zijn veel plezier en collegialiteit, 3 drankjes, frietjes en snacks per teamlid. Meerdere teams per bedrijf zijn mogelijk. 
  Record aantal ingeleverde IT bij vierde inzamelactie - 2022.

Deinze Industrie vzw deed voor het eerst midden april 2020 – in volle lockdown -  een oproep naar bedrijven in Deinze om oude, nog werkende PC’s op te vragen voor kwetsbare lagere schoolkinderen. Door COVID-19 vielen ook zij terug op afstandsonderwijs online, maar helaas hebben niet al deze jongeren een computer thuis. De situatie was zo schrijnend, dat de actie in hetzelfde jaar werd herhaald in september.

In september 2021 is het initiatief van Norbert De Mey zaliger, onder impuls van schepen Filip Vervaeke verder gezet en ook in september 2022 werd dit uniek initiatief herhaald.  

Dit op verzoek van de welzijnsorganisaties die nog steeds veel vragen krijgen van aangesloten gezinnen.

Naast de schenking van de bedrijven zijn partners zoals VTI Deinze (voor het cleanen van de software en het gebruiksklaar maken) en de drie welszijnsorganisaties de Zonnebloem in Nevele, vzw Contactcentrum-Voedelbank Deinze en De Regenboog Deinze (die ervoor zorgen dat de computers in de juiste handen terechtkomen) cruciaal. 


303769858_658877475261263_6391277541832165240_n.jpeg

Digitale kloof dichten

Al deze bovengenoemde partners zetten zich dus dit jaar verder in om de digitale kloof tussen kansarme kinderen en onderwijs verder te helpen dichten. Zo zijn er op maandag 5 september 2022 opnieuw 58 PC’s  overhandigd aan de welzijnsschakels.  

Dit maakt dat in totaliteit met de 4 acties samen intussen 144 gezinnen geholpen zijn geweest.

Ondanks de initiatieven die Vlaanderen op dit vlak levert, merken de welzijnsschakels nog grote noden. Daarom zal Deinze Industrie deze actie voorlopig blijven organiseren. Elk kind dat geholpen wordt en zo de link vindt naar het onderwijs, heeft beduidend meer kans op werk. 

En daar heeft iedereen baat bij: het kind, het onderwijs én de bedrijfswereld.

Hoe IT inzamelen of inleveren?

Alle informatie vind je via onze pagina Ruimte en milieu.“Het is moeilijk om in de ecologische modesector te overleven. Investeerders hebben ook te weinig vertrouwen in de sector. De groei gaat niet snel genoeg en het risico is te groot", zegt An Boone, oprichter van Mr. Manchette.
"De drie pop-up bars op het dorpsplein zaten overvol. Hoe kan ik het hoofd zo boven water houden?”, zegt Thijs Lybaert, café-uitbater in het Oost-Vlaamse Sleidinge.
Aqtor wil zo zijn positie in Brussel en Wallonië versterken.