Arbeidsmarkt. Hoe doe je dit?

FBPost

Deinze Industrie JOBCAFE 2021 gaat door op maandag 29.11.2021 in de Brielpoort in Deinze

SCHRIJF JE NU AL IN OM JE STANDRUIMTE TE VERZEKEREN!

 

Op maandag 29 november 2021 organiseert ondernemerskoepel Deinze Industrie opnieuw dé Deinse jobbeurs: Jobcafé 2021. En ook dit jaar zal het een moment zijn waarop je als werkgever je toekomstige werknemers persoonlijk kan ontmoeten.

Dankzij de 40 deelnemende bedrijven, enthousiaste bezoekers en strikt opgevolgde veiligheidsmaatregelen was de editie van vorig jaar een succes. Heel wat bedrijven konden dan ook rechtstreeks door het Jobcafé nieuwe werkkrachten aanwerven. De gemoedelijke sfeer waarop bedrijven en potentiële werknemers elkaar konden leren kennen bleek een onmisbaar aspect van employer branding te zijn. Beleef hier de editie 2020.

Ook dit jaar zal er opnieuw een brede bezoekerscampagne lopen (vanaf eind oktober 2021).  Ook scholen uit de regio zullen worden betrokken en VDAB zal persoonlijk duizenden werkzoekenden aansporen om op een informele manier kennis te maken met de deelnemende ondernemingen.  Ook Werken Leie & Schelde is aanwezig om meer informatie te bieden over samenwerkingen tussen de reguliere bedrijven en de sociale economie.

Benieuwd naar de editie van vorig jaar? Of wil je het moment graag herbeleven? Bekijk dan hier de aftermovie van het Jobcafé 2020.
Links over arbeidsmarkt

PDF Icon Werkwinkel Deinze | PDF Icon VDAB