Arbeidsmarkt
Arbeidsmarkt

 Op zoek naar een (nieuwe) job met een betere work-life balance? Die vind je op het Jobcafé!

Jobcaf_2022_820_x_312_px.png

Op maandag 24 oktober verwelkomen zo’n 45 bedrijven uit regio Deinze potentiële medewerkers in real life. Die dag vindt in de Brielpoort namelijk opnieuw het jaarlijkse Jobcafé van ondernemerskoepel Deinze Industrie vzw plaats. De lokale jobbeurs zal van 14.30 tot 19.00 uur gratis toegankelijk zijn voor iedereen die interesse heeft in openstaande functies van lokale bedrijven.

Met recruiters van elke onderneming, een helpende hand van de aanwezige jobcoaches, een overzichtelijk zaal- en contactplan en vele leuke extra’s is de beurs voor zowel werkzoekenden als geïnteresseerden een bezoek waard. Op een informele manier kennismaken met je nieuwe werkgever: het overkomt je niet elke dag.

Waar tijdens de editie van vorig jaar nog rekening moest gehouden worden met strikte veiligheidsmaatregelen en het Jobcafé 2021 zelfs bijna niet mocht doorgaan, is er dit jaar alle vrijheid om de bedrijven persoonlijk te ontmoeten. Heel wat nieuwsgierigen konden dankzij de voorbije edities een job vinden die een goede work-life balance respecteert. De gemoedelijke sfeer waarop mensen en ondernemingen elkaar konden leren kennen bleek voor velen doorslaggevend te zijn. Wie weet loop jij er ook je toekomstige werkgever tegen het lijf. 

En het Jobcafé draait niet enkel om vacaturewanden waarop boeiende functies geëtaleerd worden. Bezoekers zullen kunnen genieten van vele gratis extra’s: professionele cv-screenings en coaching van de aanwezige VDAB-jobcoaches, het laten nemen van sterke cv-foto’s door lokale elektronicazaak Elektro Mac, soep van Deinse traiteur Foodbart en frietjes van internationale aardappelverwerker Agristo

Kom jij af? Spread the word door je op aanwezig te zetten op ons Facebook-evenement!

Benieuwd naar de editie van vorig jaar? Wil je weten waar je je mag aan verwachten? Hier kan je de foto’s en de aftermovie van het Jobcafé 2021 bekijken.
Links over arbeidsmarkt

PDF Icon Werkwinkel Deinze | PDF Icon VDAB

"Werknemers willen het gevoel hebben dat ze een positieve impact creëren."
De inboedel, zo’n 2 miljoen euro aan instrumenten, gaat binnenkort onder de hamer. “Honderden chique gitaren, drumstellen, piano’s en violen. Stuk voor stuk knappe objecten”, aldus Steven Teugels van veilinghuis Hammertime, dat de veiling zal begeleiden.
“Met Click To Tree kunnen we duurzaamheid en marketing écht met elkaar verbinden”, zegt Michel De Baer, initiatiefnemer van Click To Tree en CEO van OMcollective en Tailpage.