BEKIJK ONZE 6 PIJLERS:
Wie zijn wij?

Deinze Industrie wordt voortgestuwd door een dynamisch team dat zich volledig ten dienste stelt van de ondernemers in Deinze. Zowel schepen Norbert De Mey met steun van het college, als ambtenaar Sara Lootens zetten zich al jaren in voor de lokale economie in Deinze. Naast de structurele werking inzake kennisplatform (website, bestanden, jobkanaal, korte berichten, e-newsletters, ....) worden acties zoals een jobbeurs, een bedrijven teambuilding dag en/of een groepsaankoop georganiseerd. Als laatste belangrijke taak verdedigt Deinze Industrie de belangen van de bedrijven in Deinze naar de lokale en hogere overheden.  Verkeersveiligheid en netheid in industriezones zijn momenteel een belangrijk werkpunt. Sedert de fusie met Nevele wordt ook werk gemaakt van het betrekken van bedrijven uit Nevele bij de werking van Deinze Industrie.

De werkgroep stuurt de werking aan en vertegenwoordigt het ondernemersveld in Deinze: de Prijkels vzw/Gert Snel, (transport Snel) Rond de Watertoren vzw/Filip Walraeve (demival), Deinze Noord vzw/Dirk De Leu (Aluvision) en bedrijven in Nevele: Matthias Haeck (Nougat Vital) en Lieve Dhaenens (Garage Dhaenens).

De centrale coördinatie van Deinze Industrie is in handen van Yannic Demeyer van Zalm.biz, bureau voor zakelijke communicatie.

Meld ons uw suggesties en vragen via het contactformulier.

Norbert De Mey
Eerste Schepen
Stad Deinze

09 381 95 00
0475 56 52 77
norbert.demey@deinze.be
Brielstraat 2, 9800 Deinze

Sara Lootens
Lokale Economie
Stad Deinze

09 381 07 04sara.lootens@deinze.be
Brielstraat 2, 9800 Deinze

Yannic Demeyer
coördinator van ondernemerskoepel Deinze Industrie - 
www.Zalm.biz, bureau voor zakelijke communicatie

info@deinzeindustrie.be

0497 480 657


logo_met_webadres.jpgIsabelle Lefebre

Ambtenaar Economie
Stad Deinze

09 381 95 03
z

 

Contactformulier


 
Logo Stad Deinze - Nevele

VOLG ONS OP

fb.pnglinkedin.png