BEKIJK ONZE 6 PIJLERS:
Rond de Watertoren vzw organiseert een groepsaankoop fietshelmen met zeer sterke condities.
< TERUG NAAR OVERZICHT

(Electrisch) Fietsen wint aan belang. 

Rond de Watertoren vzw organiseert een groepsaankoop fietshelmen met zeer sterke condities. 

Ideaal als sensibilisering of eindejaarsgeschenk voor de medewerkers.  

Het belang van bewegen kan niet genoeg benadrukt worden. Veilig fietsen van en naar het werk kan daarbij helpen en je kan jouw medewerkers daartoe stimuleren door het aanbieden van een fietshelm.  Het is kan een mooie incentive zijn of misschien kijk je nu al uit naar een efficiënt eindejaarscadeau.

Of gewoon een nuttig cadeau voor jezelf!  Aarzel niet en teken in voor 30.10.2020 door middel van bijgaand bestelformulier. U vindt ook daarop technische informatie en meer beelden.

fietshelm_catalogus__1130.JPG

Sensibilisering

Naast het aanbieden van de fietshelmen kan je ook een 10-daagse sensibiliseringactie organiseren voor jouw medewerkers.  Door middel van aftelborden en leuke quotes aan de fietsenstalling kan je de medewerkers nieuwsgierig maken, stimuleren om met de fiets naar het werk te komen en op de laatste dag het cadeau: de fietshelm overhandigen! Een dergelijke actie creëert rumour around the brand, brengt positivisme op de werkvloer en verhoogt de sportieve perceptie van jouw bedrijf.  Rond de Watertoren vzw kan jou de borden (zonder logo's) met inschuifborden gratis ontlenen, dankzij Demival.


Demival_Paneel_Veiligheid.JPG


Logo Stad Deinze - Nevele

VOLG ONS OP

fb.pnglinkedin.png