BEKIJK ONZE 6 PIJLERS:
Zitdag financiering & subsidies 28 november 2017 - Gent
< TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zitdag financiering & subsidies

28 november - Gent

 

 

 

 

 

Op 28 november 2017 organiseren PMV en Agentschap Innoveren & Ondernemen een zitdag financiering en subsidies in Gent.

 

Bent u op zoek naar financiering voor de start van uw onderneming of een nieuw project of plant u bijkomende investeringen om uw verdere groei te financieren? Wilt u weten voor welke subsidies uw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze zitdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid u kan bieden.

 

Tijdens de zitdag financiering en subsidies kan u een afspraak maken met Alex De Ridder van PMV en/of met Bie Boudolf en Birgit De Ridder van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

 

Alex De Ridder is reeds meer jaren actief binnen PMV en kan aan de hand van uw concreet dossier en financieringsbehoefte de voor u geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen.

 

Bie Boudolf en Birgit De Ridder werken als accountmanagers subsidies en financiering bij Agentschap Innoveren & Ondernemen en bekijken voor welke steun- en/of financieringsmaatregelen u in aanmerking kan komen. Zij oriënteren u ook graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

 

Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 30 minuten in beslag. Deelname is gratis, maar reservatie is verplicht.

 

Bent u geïnteresseerd in een gesprek? Geef dan op onderstaand inschrijvingsformulier aan met wie u een afspraak wenst en om hoe laat.

Wij vragen u om minstens een week op voorhand een summier (A4) businessplan door te sturen dat uw financieringsbehoefte in kaart brengt.

 

We hopen u te mogen verwelkomen.

 

Praktisch

  • Wanneer: dinsdag 28 november 2017 tussen 9 uur en 17 uur
  • Waar: Agentschap Innoveren & Ondernemen - VAC Virginie Loveling - Koningin Maria Hendrikaplein 70, bus 30, 9000 Gent
  • Inschrijven via de website.

Wij kijken ernaar uit jullie te mogen verwelkomen.

 

 

 

 

 

 
Logo Stad Deinze - Nevele

VOLG ONS OP

fb.pnglinkedin.png