BEKIJK ONZE 6 PIJLERS:

Bizlocator.PNG


Jouw start voor professioneel vastgoed

BizLocator is een platform dat ondernemers ondersteunt in de zoektocht naar een passende locatie. Hierbij werkt bizLocator nauw samen met de dienst economie van lokale besturen, het Agentschap Innoveren & Ondernemen en CIB Vlaanderen, die de ondernemers kan begeleiden in de verdere stappen na het bepalen van een locatie en vastgoedobject.

bBizLocator is dé online marktplaats om bedrijfsruimtes, -panden, kantoren, pop-ups of andere vormen van commerciële ruimtes of professionele vastgoedobjecten op te zoeken en te vinden over heel Vlaanderen. Een communityplatform waarbij de ondernemer in een oogopslag het volledige aanbod in een gewenste regio kan bekijken en waarop hij gratis contact kan opnemen met de aanbieder. Daarnaast is bizLocator ook interessant om via platform in contact te komen met de lokale besturen voor extra advies en begeleiding.

BizLocator is tot stand gekomen onder impuls van het Agentschap Innoveren & Ondernemen en ORIS nv en met de steun van lokale besturen en hun dienstverlenende verenigingen en CIB Vlaanderen. 

U als ondernemer kan ook panden en gronden online aanbieden op het platform.


Klik hier voor bizlocator website.


Ruimte en milieu


Kaart van ruimtegebruik in Deinze

Zoom in op het perceel waarvan je in detail wilt bekijken hoe de ruimte gebruikt wordt.

 

Contact bij Agentschap Innovatie en Ondernemen

Claudia De Gryze – claudia.degryze@vlaio.be en Els De Lombaerde – els.delombaerde@vlaio.be - 09.267.40.00 

Legende:

legende-geopunt03.jpg

Suggesties

U heeft nieuws dat op deze pagina hoort te staan? Vul het formulier hieronder in en wij bekijken om uw nieuws zo snel mogelijk hier te plaatsen.


 
Logo Stad Deinze - Nevele

VOLG ONS OP

fb.pnglinkedin.png