BEKIJK ONZE 6 PIJLERS:
Netwerking

Dit was een interessante inspiratiesessie

Hoe kan ik als ondernemer besparen op energie en afval in mijn bedrijf?

Donderdag 19 oktober 2017 organiseerde Deinze Industrie in samenwerking met stad Deinze een interessante inspiratiesessie over hoe je als bedrijf kan besparen op energie en afval in jouw bedrijf. Katrien Moens en Viola Vandelanotte van VOKA Oost-Vlaanderen, Johan De Bruyne van Ecogen en Dries Bruyneel, milieuambtenaar van stad Deinze namen het woord. Zowel de grotere context van toekomstige evoluties en verwachtingen, als zeer praktische directe toepassingen om te besparen op energie en afval werden gepresenteerd. Schepen Norbert De Mey, bevoegd voor KMO en Industrie en projectbeheerder Deinze Industrie Yannic Demeyer, gaven kort toelichting over de gewezen en te verwachten initiatieven van de ondernemerskoepel. www.deinzeindustrie.be. 

U vindt hier de best practices om u verder te inspireren (en te besparen):

https://www.voka.be/oost-vlaanderen/vcdo


Meer info

Ecogen

 

stad Deinze/dienst omgevingDSC_0022_Kopie.JPG

 D25-18785-Visual-Deinze-Industrie-Milieu.jpg

Via kennis- en informatie-uitwisselingmomenten leert u uw buren en andere ondernemers van de bedrijventerreinen kennen. Ondernemers leren graag van elkaar en bieden elkaar altijd een helpende hand waar nodig;

Deze website biedt aan elk bedrijf een infofiche en vormt zo een bedrijvengids, een krachtige zoekmachine zal elke bezoeker binnen de seconde een antwoord geven op vragen rond “Wie doet wat in Deinze ?”.

 

Nieuws over netwerking

Suggesties

U heeft nieuws dat op deze pagina hoort te staan? Vul het formulier hieronder in en wij bekijken om uw nieuws zo snel mogelijk hier te plaatsen.