Arbeidsmarkt
Arbeidsmarkt

 

Op zoek naar een (nieuwe) job dicht bij huis? Kom langs op het Jobcafé Deinze

    

Op maandag 6 november 2023 zullen zo’n 50 lokale bedrijven heel wat werkzoekenden en andere geïnteresseerden in real life ontmoeten. Die dag vindt namelijk opnieuw het Jobcafé van ondernemerskoepel Deinze Industrie plaats in de Brielpoort.

De jobbeurs zal van 14.30 tot 18.30 uur gratis toegankelijk zijn voor iedereen die interesse heeft in openstaande functies van lokale bedrijven uit verschillende sectoren. Dankzij de informele gesprekken met recruiters, de hulp van de aanwezige VDAB-jobcoaches en vele leuke extra’s is de beurs zeker een bezoek waard als je interesse hebt in een (nieuwe) job dicht bij huis. Face to face kennismaken met je nieuwe werkgever: leuker dan online solliciteren!

Tijdens de geslaagde voorbije edities vonden vele bezoekers een job die een goede work-lifebalance respecteert. De gemoedelijke sfeer waarin mensen en ondernemingen elkaar kunnen leren kennen blijkt steeds opnieuw doorslaggevend te zijn. Wie weet kom jij er ook je toekomstige werkgever tegen. 

Het Jobcafé biedt trouwens niet enkel een handig zaalplan en contactoverzicht van de aanwezige bedrijven. Vacaturewanden laten je vele boeiende functies ontdekken en VDAB-jobcoaches vertellen je met plezier welke aanwezige bedrijven interessant kunnen zijn voor jouw profiel. Andere gratis extra’s zijn de professionele cv-screenings van VDAB en de sterke cv-foto’s die je kan laten maken door lokale elektronicazaak Elektro Mac.

Heb je honger? Dan trakteert Deinse burger- en saladebar Foodbart je graag op een soepje en kan je bij de foodtruck van internationale aardappelverwerker Agristo terecht voor een pakje friet van het huis. 

Ben je benieuwd naar de editie van vorig jaar? Wil je weten waar je je aan mag verwachten? Via deze link kan je de foto’s van het Jobcafé 2022 bekijken.

Ontwerp_BtoC_-_Fb-omslag.png
Links over arbeidsmarkt

PDF Icon Werkwinkel Deinze | PDF Icon VDAB

Samen met zijn vrouw en kinderen kwam Selim via Brussel in Antwerpen terecht. En ze gingen verder in waar ze goed in waren: bakken.
“Wanneer het over interieur gaat, willen klanten vaak de stukken in het echt zien voor ze iets kopen", klinkt het.
“We speelden reeds enkele jaren met het idee om tijdens de sluitingsdagen van Deboeveries een andere formule toe te passen”, klinkt het.